Hvordan kjøpe en Vippi?

Vippi selges blant annet av følgende forhandlere i Norge:

Barnehagen og skolen

Vippi selges til barnehager og skoler over hele landet og vi får stadig gode tilbakemeldinger. Etter noen år med hard bruk, bestiller kundene våre nye Vippi-trekk og vips er Vippi en som ny igjen. 

Lyddempende i bruk

Vippi stolen fungere som et lyddempende element på grunn av sin form og materiale i et klasse- eller lekerom, hvor det ellers kan være mye hard klang. Den har påsydd håndtak i den ene enden, og er lett å håndtere for både store og små. Vippi  stolen fås med slitesterkt trekk i Pilotnylon. Trekket er vaskbart og finnes i mange flotte og glade farger.

Hjemme

Vippi er også et glimrende produkt til private hjem. Vi opplever ofte at barna ikke vil gi den fra seg når de flytter hjemmefra, og da kommer det bestillinger på nye Vippi til nye barn/foreldre og/eller besteforeldre. Ja, Vippi kan brukes hele livet og av både store og små. 

Vippi på lager

For å kunne levere Vippi raskt og effektivt kjøper vi inn Vippi til lager i Norge. Det Norske lageret ligger i Røyken. Herifra sendes Vippene ut med Bring rundt om i Norge. For at frakten skal gå smidig er det viktig å gi opplysninger om kontaktpersonens mobiltelefon og e-post, da dette er den informasjonen Bring bruker for å kontakte kunden når varene ankommer. Meld også ifra om pakken kan mottas på dagtid, kveldstid eller hentes på postkontoret.

Vippi til privat bruk

Bestill her i nettbutikken: Kontor & Hjem AS

Angitte priser er inklusive frakt og mva.

Varemerke

Vippi er en norsk oppfinnelse av Int. ark. MNIL Tone Grimsrud lansert i mai 1997. Vippi-navnet er varemerkebeskyttet, med reg.nr. 189649. Alle våre produserte Vippi har dette varemerket påsydd.